Deco Stuc & Beton-look

Wij zijn gespecialiseerd in exclusief stucwerk

Binnen 24 uur

Uw specialist in het voorzien van Betonlook, Beton cire en Stuc-deco

Wilt u binnen 24 uur een specialist bij u thuis voor opname en advies, geheel gratis?

Offerte aanvragen

BETON-CIRE

Wij voorzien exclusief stucwerk op elke stabiele ondergrond in en rondom uw huis, in wel 400 kleuren!

Door ons passie voor exclusiviteit en het stucadoorsvak is het mogelijk om vrijwel elke wens van de klant te honoreren. Wij nodig u graag uit in onze gedeelde showroom, waar wij alle facetten van Stonelook hebben aangebracht, in Eindhoven.

Offerte aanvragen

MOGELIJKHEDEN

STONELOOK EXCLUSIVE


Stonelook-Exclusive
biedt oppervlaktebehandelingen welke handmatig in diverse lagen op een product wordt aangebracht. Deze laag wordt afgewerkt met een vloeistofdichte coating in diverse structuren en kleuren. Dit leidt tot een prachtig betonlook stucwerk door onze beton cire expert.
Product: Stuc Deco is een uniek en hoogwaardig product voor creatieve toepassingen op interieur gebied. Stuc-Deco is een oppervlakteafwerking die interieur producten een unieke uitstraling geven. Het product is samengesteld op basis van hydraulische kalk in combinatie met fijngemalen marmer gesteente als toevoeging. Hier worden speciaal geselecteerde hulpstoffen en pigmenten aan toegevoegd. Door deze combinatie en toevoegingen zijn diverse structuren mogelijk en is Stuc-Deco in meer dan 300 kleuren te leveren. Stuc-deco is uniek en nergens hetzelfde.

Eigenschappen: Stuc-Deco is een product op kalkbasis en toepasbaar voor vloeren, wanden, meubels, aanrechtbladen etc. Het product is niet alleen duurzaam, maar ook eenvoudig in het onderhoud. Stuc-deco is verkrijgbaar in meer dan 300 kleuren. Op aanvraag kunnen ook speciale effecten gerealiseerd worden.

Ondergrond: Stuc-deco is toepasbaar op elke stabiele ondergrond. Zowel op hout, verlijmde plaat, composiet materiaal en metaal kunnen wij beton cire maken. Onze technische afdeling ondersteunt u graag met advies over de juiste toepassing van materialen en het beste resultaat.

Wij komen standaard na 2 jaar eenmalig terug voor
scheur reparatie! voor slecht €150,- zonder hinder,
 herstellen wij alle scheurtjes!

Offerte aanvragen
 • Heb je nog vragen?
 • Op zoek naar het beste stukadoorsbedrijf dat past bij jouw specifieke behoeften en doelen? Laat ons je daarbij helpen! Onze deskundige begeleiding stelt je in staat om de juiste keuze te maken. Doorgaans dezelfde werkdag al antwoord!

 • Contact
 • Ontvang onze stukadoorsgids!
 • Op zoek naar een stukadoor voor jouw nieuwbouwproject? Zoek niet verder! Ons team van ervaren stukadoors staat klaar om jouw droomhuis tot leven te brengen. Vraag geheel gratis onze stukadoorsgids aan en ontdek de mogelijkheden bij Bömers en Leenen.

 • Gelukt! Bekijk hier de stukadoorsgids!
  Daar ging iets mis! Vul alle velden in om onze stukadoorsgids te ontvangen.

Vergroot je inkoopkracht bij de afwerking van jouw droomwoning

Bij Bömers en Leenen zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Daarom willen we graag onze klanten helpen om meer inkoopkracht te ervaren bij de afwerking van hun droomwoning.

Wij geloven dat een burencollectief de ideale manier is om deze kracht te bundelen en daarom raden we onze klanten aan om samen met hun buren een collectief op te richten. Door samen te werken, kunnen jullie Collectief Inkoop Platform inschakelen om de beste leveranciers voor de afwerking van jullie droomwoningen te vinden.

Kom meer te weten
 • Bij Collectief Inkoop Platform begrijpen ze dat persoonlijke smaak en kwaliteit van groot belang zijn bij de afwerking van jullie woningen. Daarom zullen zij zich volledig richten op jullie specifieke wensen en eisen. Ze zullen alleen de leveranciers vinden die aan jullie criteria voldoen, waardoor jullie verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit.

 • Het beste van alles is dat het collectief ook kan profiteren van scherpere prijzen. Door samen te werken, kunnen jullie onderhandelen over betere tarieven dan wanneer jullie individueel offertes zouden aanvragen. Dit betekent dat jullie meer kunnen krijgen voor jullie geld en dat jullie droomwoningen binnen handbereik liggen.

 • Als stukadoorsbedrijf zijn we trots op onze bijdrage aan de afwerking van de droomwoningen van onze klanten. We zijn er trots op dat we kunnen samenwerken met Collectief Inkoop Platform om onze klanten nog betere service te bieden. We hopen dat onze klanten deze kans zullen aangrijpen en zich zullen aansluiten bij een burencollectief om hun droomwoningen te realiseren.

Exclusief stucwerk

Beton-cire of Marmer look?

Wij kunnen het allemaal.

VEELGESTELDE VRAGEN.

Vind het antwoord op uw vraag met betrekking tot stuc -en spuitwerk of onze diensten en services.

Bekijk alle vragen en antwoorden.

No items found.
Vrijblijvende offerte