• Scheurgarantie
  • Standaard 5 jaar garantie
  • Binnen 24 uur een offerte

Deco Stuc & Beton-look

Wij zijn gespecialiseerd in exclusief stucwerk

Binnen 24 uur

Uw specialist in het voorzien van Betonlook, Beton cire en Stuc-deco

Wilt u binnen 24 uur een specialist bij u thuis voor opname en advies, geheel gratis?

Offerte aanvragen

BETON-CIRE

Wij voorzien exclusief stucwerk op elke stabiele ondergrond in en rondom uw huis, in wel 400 kleuren!

Door ons passie voor exclusiviteit en het stucadoorsvak is het mogelijk om vrijwel elke wens van de klant te honoreren. Wij nodig u graag uit in onze gedeelde showroom, waar wij alle facetten van Stonelook hebben aangebracht, in Eindhoven.

Offerte aanvragen

MOGELIJKHEDEN

STONELOOK EXCLUSIVE


Stonelook-Exclusive
biedt oppervlaktebehandelingen welke handmatig in diverse lagen op een product wordt aangebracht. Deze laag wordt afgewerkt met een vloeistofdichte coating in diverse structuren en kleuren. Dit leidt tot een prachtig betonlook stucwerk door onze beton cire expert.
Product: Stuc Deco is een uniek en hoogwaardig product voor creatieve toepassingen op interieur gebied. Stuc-Deco is een oppervlakteafwerking die interieur producten een unieke uitstraling geven. Het product is samengesteld op basis van hydraulische kalk in combinatie met fijngemalen marmer gesteente als toevoeging. Hier worden speciaal geselecteerde hulpstoffen en pigmenten aan toegevoegd. Door deze combinatie en toevoegingen zijn diverse structuren mogelijk en is Stuc-Deco in meer dan 300 kleuren te leveren. Stuc-deco is uniek en nergens hetzelfde.

Eigenschappen: Stuc-Deco is een product op kalkbasis en toepasbaar voor vloeren, wanden, meubels, aanrechtbladen etc. Het product is niet alleen duurzaam, maar ook eenvoudig in het onderhoud. Stuc-deco is verkrijgbaar in meer dan 300 kleuren. Op aanvraag kunnen ook speciale effecten gerealiseerd worden.

Ondergrond: Stuc-deco is toepasbaar op elke stabiele ondergrond. Zowel op hout, verlijmde plaat, composiet materiaal en metaal kunnen wij beton cire maken. Onze technische afdeling ondersteunt u graag met advies over de juiste toepassing van materialen en het beste resultaat.

Wij komen standaard na 2 jaar eenmalig terug voor
scheur reparatie! voor slecht €150,- zonder hinder,
 herstellen wij alle scheurtjes!

Offerte aanvragen

Exclusief stucwerk

Beton-cire of Marmer look?

Wij kunnen het allemaal.

VEELGESTELDE VRAGEN.

Vind het antwoord op uw vraag met betrekking tot stuc -en spuitwerk of onze diensten en services.

Bekijk alle vragen en antwoorden.

No items found.
Vrijblijvende offerte