Nieuwbouw specialist

De enige echte Nieuwbouw specialist!

nieuwbouw stucwerk

Uw gehele nieuwbouw woning gestuct in slechts enkele werkdagen

Met onze vernieuwde machines kunnen we uw gehele nieuwbouw-woning stuccen in slechts 1 werkdag! (zonder plafonds)

Bekijk de checklist

Bömers & Leenen | Stukadoors

Stucwerk met scheur garantie!

TOPSTUCWERK.NL | heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot de grootste speler in het particuliere nieuwbouw segement. Waarbij we ons welbekende concept bij circa 350/400 woningen per jaar uitvoeren. Met daarbij natuurlijk na 2 jaar eenmalig scheur herstel voor slecht €175,-

Waarom topstucwerk.nl?

  • Uitsluitend door ons opgeleid en vakbekwaam personeel
  • Starten binnen 48 uur na oplevering *Gegarandeerd*
  • Kunnen alle woningen in de straat gelijktijdig van stucwerk voorzien met waanzinnige kortingen!
  • Enige specialist met Sikkens schrobklasse 1 muurverf als standaard
  • Uw partner voor collectief stucwerk (straat) met geweldige acties!

Beste prijs kwaliteit verhouding

Waarom is nieuwbouw Stucadoren zoveel goedkoper?

In tegenstelling tot een bestaande woning is het stuccen van de nieuwbouw veel goedkoper. Er hoeven geen dikke raaplagen op uw muren worden aangebracht en de wanden in een nieuwbouwwoning zijn al aardig vlak en egaal.

Hierdoor volstaat de machinale stuclaag van slechts enkele mm's voor een super strak resultaat! Zo bent u ook niet afhankelijk van weken droogtijd voordat we kunnen gaan schuren en Latex-spuiten.

De afwerking kan dus met een paar mm gerealiseerd worden waarbij de materiaal kosten en het arbeidsloon laag kunnen blijven, en dit ziet u terug op de faktuur!

Offerte aanvragen

Scheur garantie na 2 jaar

Nieuwbouw Stuccen,en de scheuren dan?

Wij kunnen u hier de juiste antwoorden op geven. Een nieuwbouwhuis moet de eerste 2/3 jaar uitwerken. Dit wil zeggen dat de woning zijn rust moet gaan vinden op zijn nieuwe fundering. Doordat de nieuwbouwwoning zijn fundering moet zoeken kan deze ook een klein beetje verzakken, en dat resulteert vaak tot wat kleine scheurtjes! langs de randen! Wij komen standaard na 2 jaar eenmalig terug voor scheur reparatie! voor slecht €175,- zonder hinder, herstellen wij alle scheurtjes! Want zeg nu zelf een strakke muur is toch veel mooier als behang?

Wij komen standaard na 2 jaar eenmalig terug voor scheur reparatie! voor slecht €175,- zonder hinder, herstellen wij alle scheurtjes!

Offerte aanvragen

Binnen 48 uur uw wanden schilderklaar

Waarom Latexspuiten en niet zelf schilderen?

Wij willen graag de totale verantwoordelijkheid voor het gehele product, zo ontstaan er achteraf geen discussies over het wel of niet goed hebben achtergelaten van de ondergrond.

Daarnaast is alleen bij latex-spuiten de structuur nihil! waardoor eventuele 'scheur' reparaties niet meer zichtbaar zijn na bijwerken.

Enkel alleen wand stucwerk glad afwerken kunt u bij ons voor v.a. €9,- per m2. excl. BTW verkrijgen! (scheur garantie, vervalt)

Offerte aanvragen

Nieuwbouw stucwerk

Bekijk ons stucwerk

Wij zijn dikwijls op ieder nieuwbouw-project ergens in de regio Eindhoven te vinden! kom eens kijken!

Vrijblijvende offerte